Snö!

Skrivet den 2010-10-25 @ 15:17:18Vettefan när snön borde komma men inte fan borde den första snön komma såhär tidigt? redan för en vecka sen kom första flingorna här.. aja rätt mysigt med snö så länge man är inne antar jag, är också en liten påminnelse om att julen faktiskt närmar sig vilket alltid är roligt!

och nora tog sitt första bad! inte idag det var någon vecka men här har ni en bild iallafall, även om hon ger mig en mördarblick..


En vecka gammal!

Skrivet den 2010-10-16 @ 10:38:23Nu har min lilla dotter blivit en vecka gammal, känns lite som att tiden går snabbare när man får barn av någon anledning.
Hade en ruskigt lång dag igår känns det som, gick upp sju för att kila till läkaren med lillan för att sedan få någon timmes vila så man hann att äta, sen kila vi iväg till någon utställning lillan jag och tjejen som va lite för långt bort för att gå men det gick även om vi bara stannade där max 30 minuter pga för mycket folk och högt ljud, Så vi gick hem med henne igen.

Idag blir det fläskfile med choklad pudding( Inte tillsamans ) sen ska jag kila iväg till en barndomskompis för att se lite filmer och fördriva tiden.5 dagar i nya livet.

Skrivet den 2010-10-14 @ 09:34:09

Sådär, nu har jag inte bloggat på ett tag och hoppas att dem få läsarna ja har förstår varför, jo lilla nora kom för bara 5 dagar sen så har haft lite fullt up med henne faktiskt.

Första två dagarna hon va här så blev det rätt sömnlöst men annars har det inte varit så farligt som alla har klagat över runt om mig, får sova rätt länge och hon är rätt lugn nu när man vet hur hon funkar lite mer med mat och blöjbyten osv.

kommer uppdatera lite kort varje dag om jag kommer ihåg nu, annars kommer lite bilder nu så dem som nu läser min blogg kan se lilla nora.     


Äntligen!

Skrivet den 2010-10-10 @ 10:52:01

Såådär, äntligen är lillan ute i världen.

Kommer lägga upp lite bilder på lilla nora och förklara lite mer senare, Vill ni veta hur förlossningen gick så är det bara gå in på www.babybaker.blogg.se där kommer kvinnan i livet förklara hur det gick från hennes perspektiv. 

 


william på besök

Skrivet den 2010-10-02 @ 22:43:52