Första sparken

Skrivet den 2010-05-20 @ 23:48:30


Idag har man känt första sparken från min lilla dotter, eller första är det väl inte men första för mig iallfall!
Rätt coolt nu börjar man närma sig känslan av att bli pappa, känns lite overkligt fortfarande men det närmar sig=) några sparkar till så är jag där!Didrik


regn och åska

Skrivet den 2010-05-20 @ 23:40:03


Dagen började med sjukt skönt men nästan lite för varmt väder, Ut på stan me daisy o köpte glass som man fick snabba sig i innan den smälte.
Sen senare på kvällen började det regna och åska så ja gick ut på en promenad över te morsan me daisy. nästan alltid lika skönt att gå i sommarregn.

det enda jag stör mig lite på men det kanske är en bra sak är att åskan/blixten oftast är mer än 1 mil bort, spelar ingen åt vilket håll det känns som man har någon energi..."sköld" på en mil runt sig...

Aja en dag imorgon också och förhoppningsvis så blir det varmt och skönt igen.


Didrik


Körkort för permobiler?

Skrivet den 2010-05-19 @ 19:58:50


Känns som att ja blir förföljd av någon sadist gubbe i en permobil som försöker köra över mig varje gång jag ser honom!
Första gången va när ja va påväg till ultraljudet så backa han in i mig men ja hann precis o flytta mig så det blev inte så farligt.. en olycka sånt händer tänkte jag men så gick ja in på ica så kommer samma gubbe runt hörnet snabbt som fan och åker nästan över foten på mig!
Borde nästan skaffa något slagskörtkort för såna där, vet dum idé och kommer aldrig funka men dem är en livsfara!
Annars är det väl bara välta den så är problemet löst..


jaja ikväll blir det lugnt och imorgon jobb!


Didrik
                                                                               


grillning/planerad flytt

Skrivet den 2010-05-17 @ 17:10:26


jä*la skönt att vädret äntligen börjar bli fint! nästan så att man började tappa hoppet om sverige, sjukt långa vintrar och när det äntligen är varmt så regnar det.
Aja hur som helst blir det grillning ikväll hoss morsan me daisy sen ska vi fixa lite me flytten, Flyttar in första juni.. ska bli sjukt skönt med egen lägenhet.

Jaja nu blir det att grilla!


Didrik


Flicka

Skrivet den 2010-05-12 @ 14:58:08


Sådär nu har jag kommit hem från ultraljudet och det blev en flicka, misstänkte det lite men kan inte vara mer nöjd! enda negativa är att vi inte har något bestämt namn till en flicka än men det kommer nog.


Didrik


dagen innan domedagen

Skrivet den 2010-05-11 @ 21:54:58


Okej domedagen var väl att ta i lite grann men imorgon får vi reda på om det är en flicka eller en pojke, rätt nervöst men blir glad för vad det än blir.
och tackar för alla röster vi fick även om det inte var såå många som ja hade förväntat mig, äsch ska inte klaga men "folket" tror att det blir en pojke iallfall.

Det blev 8 till pojke och 4 till flicka, tror att det blir en pojke jag med me tanke på att nästan alla i mina släkt fått pojkar. så jag antar at det är daisys gener som får avgöra.

Skriver imorgon kväll vad det blev runt nio tiden så läs då!...


Didrik


..

Skrivet den 2010-05-07 @ 05:35:19

Från vad ni trodde att könet skulle bli


Pojke:4
Flicka:2

Inte så många röster som ja har hoppats på men ska försöka samla ihop fler senare... Till helgen blir det förmodligen grillning med flickan hemma hoss morsan om ja nu blir frisk till dess, inte så kul att smitta tjejen nu när hon är gravid och redan har det stressigt som det är.


Pojke eller Flicka?

Skrivet den 2010-05-02 @ 16:19:43Har inte skrivit bloggen på ett bra tag nu, Både brist på fantasi och intresse...Jag är ingen riktig bloggare men nu börjar folk tjata på att ja ska skriva igen så ja får väl ta och göra det då!

Den 12 får vi reda på om det är en pojke eller en flicka, Vad tror ni?

Pojke eller flicka?

Kommer skriva upp hur många som tror det blev en pojke och flicka den 11 innan ultraljudet.
                               

Flicka                                  eller                      PojkeDidrik