Vulkanen på island

Skrivet den 2010-04-20 @ 00:16:03


Suttit och väntat på att kanske få en glimt utav askan som det står i tidningen ska komma från vulkanen på island, Men har inte sett en skymt av det.
Idag har varit en lång dag känns det som rätt skönt att slippa va inne hela dagarna, Men börjar bli kallt igen även om solen är framme och allt... Lite trist men värmen kommer väl.


jaja nu ska ja bränna igenom two and a half men me brist på liv...Didrik


15-16veckor

Skrivet den 2010-04-16 @ 15:44:27


Fattar mig inte på räknesystemet när det gäller hur man ska räkna hur gammal ungen är... ena stunden trodde vi att vi var vecka 13 men då var vi vecka 11, nu är vi vecka 15 men det är "egentligen" vecka 16?

Aja tiden går snabbt iallafall och snart ska vi på nästa ultraljud för att få reda på barnets kön. har velat lite framm och tebax om man vill veta barnets kön innan, men tjejen ville veta så ja kommer väl få reda på det förr eller senare då kan man lika gärna ta reda på det direkt.

Ikväll blir det att jobba natt och innan ska jag baka muffins med min vackra babybaker hoss blivande farmor.DidrikSommar!

Skrivet den 2010-04-12 @ 12:42:02


Äntligen är det sommar, Behöver inte ens ha jacka idag!... Igår var det familjeträff som va behövligt med tanke på att daisys och min familj inte träffats än så det var väl på tiden.
Tror tjejen var lite nervös över att det inte skulle gå så bra utan att det bara skulle vara pinsam tystnad, men det funkade bra alla snacka och gillade maten.

I dag har jag och tjejen tagit en liten promenad på stan och kollat igenom lite affärer och ätit glass.. härligt med sol ibland, Och härligt att ha en bra tjej!.


Didrik


Brist på bilder

Skrivet den 2010-04-08 @ 15:18:15


har vääldigt få bilder och dem jag har är förmodligen inte speciellt roliga att se på... Inte för andra iallafall. så nu laddar jag upp lite random bilder som inte har någonting med barn eller något att göra.....


Ultraljud yet again

Skrivet den 2010-04-06 @ 21:28:40

Idag var vi på ultraljud för andra gången, Rätt kul att gå många gånger faktiskt så får man se skillnaden lite mera.
Trodde först att vi inte en skulle få ett med tanke på att dem hade "tappat bort" våran bokning på något vänster, Men det gick rätt snabbt ändå dem fick trycka in oss mellan andra tror jag.

Kosta 20 kr per foto den här gången men det va det väl värt antar jag, fick varsitt iallafall.

Aja här är en bild på VÅRAT barn, inte endast henne även om hon bakar ungen! Hm!


Det är navelsträngen inte.... jaja där är bilden iallafall


Glad påsk

Skrivet den 2010-04-04 @ 13:05:44Igår firade jag påsk med familjen och min gamla granne samt tjejen. Börjar kännas lite enformigt med julen och påskafton med tanke på att svenskar har noll fantasi.. Precis samma mat på julen som man har på påskafton förutom julskinkan förståss, Får börja med att lägga till lite nya saker på jul/påskbordet till nästa år med tjeckiska inslag.

litet argument kom upp om det va skillnad på julmust och påskmust också, Det är för långt ifrån varandra för att jag ska kunna jämföra men tjejen hade rätt många tankar omkring det hon tyckte att det va rätt stor skillnad och eftersom man blir så intelligent med google så såg jag att hon hade rätt, Anade nästan att hon hade rätt.

Sen blev det att man jobbade natt på buddy holly (riktig gubb/tant krog) hoppas du inte tar illa upp morsan.. lite förvånad på åldersgruppen där, Visst jag visste att det va hög åldergräns där men... sitta och snacka med 40+ en hel kväll har väl sin lilla charm med antar jag, Förutom ensaka klimateriekärring som försökte få med mig hem.

Aja, Glad påsk!


Didrik